Durftevragen: klein voor groot en groot voor klein

  • 14 oktober 2013

LiveWIRE ontvangt op maandag 14 oktober a.s. regionale politici, ondernemers, onderzoekers, bedrijfsleven en innovatieve starters bij het Shell Technology Centre Rijswijk. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deelname! Een selecte groep, bestaande uit maximaal 12 personen, leert elkaar kennen en deelt hun netwerk en kennis. De sessie wordt voorgezeten door een ervaren Durftevragen moderator. Wil jij erbij zijn?

LiveWIRE wil graag (regionale) netwerken die nu minder verbonden zijn, beter op elkaar aan laten sluiten. Politici, ondernemers van midden- en grootbedrijven, onderzoekers en innovatieve starters worden verbonden om samen nieuwe inzichten op te doen, zodat daar nieuwe verbindingen uit kunnen ontstaan.

Grijp jij deze unieke kans om je te laten inspireren door innovatieve mensen die werken met nieuwe technologieën en creatieve toepassingen? Het thema van deze bijeenkomst is ‘Innovatie van klein voor grootbedrijf en van groot voor kleinbedrijf’.

Programma

13.00 uur  Inloop
13.30 uur  Shell I-scope, waar een fantastische korte 3D film over de wereld van oil exploratie wordt getoond
14.00 uur  Introductie deelnemers
14.30 uur  Durftevragen sessie
17:00 uur  Afsluiting met optioneel nazit en borrel
18:00 uur Einde bijeenkomst

Details en aanmelden

Voor de bijeenkomst op 14 oktober zijn we te gast bij het Shell Technology Centre Rijswijk.
Aanmelden kan via Raoul.rossou@syntens.nl of neem telefonisch contact op via 06 333 16 391.

In het kader van het sociaal maatschappelijke programma van Shell en Syntens Innovatiecentrum, LiveWIRE, willen wij mensen uit het bedrijfsleven uitnodigen hun netwerk en kennis te delen met technisch innovatieve ondernemers.  Innovatieve starters zijn de multinationals van morgen, niets staat hun creativiteit in de weg. Laat je inspireren door deze nieuwe ondernemers! En draag jouw steentje bij door je netwerk aan te bieden aan deze entrepreneurs. En ondernemers: leer de juiste mensen kennen en leer van kennis en ervaring!

LiveWIRE is een stimuleringsprogramma voor ondernemers die een technische innovatie op de markt brengen. De bedrijven bestaan tussen de 1 of 5 jaar en ontvangen gedurende drie jaar persoonlijke coaching en advies van een Syntens coach. Daarnaast biedt LiveWIRE inspirerende bijeenkomsten en masterclasses.  Meer over LiveWIRE op www.livewire.nl of volg ons via ons Twitter accountof #livewireNL