Mazars Inspiratiesessie: Uw businessplan op 1 A4

  • 07 november 2013

Iedereen heeft plannen. Maar we realiseren onze plannen vaker niet dan wel. Dat komt omdat veel plannen niet concreet genoeg zijn. Tijdens deze sessie krijg je inspiratie hoe je een businessplan maakt dat wél werkt. De methodiek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 wat ambitieuze doelstellingen verbindt aan concrete activiteiten. Vele organisaties werken er al jarenlang mee, zoals de NASA en Coca-Cola. Aan de slag dus als je nog succesvoller wilt zijn!

Dit jaar geen dikke jaarplannen die onderin de bureaulade blijven liggen. Maar een businessplan dat kort en krachtig is en waarin scherpe keuzes gemaakt worden die ook écht uitvoerbaar zijn. Want heeft uw organisatie ook veel ambitie, maar geen actie? Of juist veel actie, zonder visie? Meld u dan aan voor de inspiratiesessie op donderdag 7 november te Rotterdam.

Tijdens deze sessie ervaart u:

  • Hoe de beproefde methodiek van OGSM werkt waar o.a.  NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola al jarenlang mee werken;
  • Hoe u uw visie vertaalt naar actie: van business plan naar afdelingsplan naar doelstellingen  per medewerker;
  • Hoe u draagvlak creëert en duidelijke keuzes maakt die meetbaar en haalbaar zijn.

Spreker

De sessie wordt gegeven door Ellen Leenhouts, Business Openers partner. Business Openers is een strategisch marketingadviesbureau dat organisaties helpt om de stap te maken van goed naar geweldig. Business Openers helpt met Positionering, Strategie en Internal Branding. Business Openers werkt voor klanten als Endemol, Eneco, Etos, Heineken, Hi, Hogeschool Zuyd, Ploum Lodder Princen en VVV.

Datum en locatie

Donderdag 7 november 2013
Mazars, Rivium Promenade 200, 2909 LM Capelle a/d IJssel

Programma

15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Hoe wordt u succesvoller met OGSM
18.00 uur | Afsluiting met aansluitend een netwerkborrel

Aanmelden

Meld direct aan via de website van Mazars.