LiveWIRE Netwerkbijeenkomst: Innoveren met vallen en opstaan

  • 15 mei 2014

Tijdens de Shell Ecomarathon op 15 mei in Ahoy vindt ook dit jaar weer een unieke netwerkbijeenkomst plaats vanuit Shell LiveWIRE. Speciaal voor ondernemers is er ruimte om nieuwe kennis en kennissen op te doen. Want tijdens de Ecomarathon komt kennis, innovatie en duurzaamheid samen. En daar kan ondernemerschap niet ontbreken! Je bent van harte welkom om binnen te stappen in de wereld van innovatie en samen met collega-ondernemers toegang te krijgen tot Shell LiveWIRE.

Waarom je dit niet mag missen

De Ecomarathon is een schitterend jaarlijks event waar je ontvangen wordt door experts van Shell en de Kamer van Koophandel. Spreker Arthur Tolsma, ondernemer met ervaring in vliegende start, bijna-faillissement en zakelijk succes en schrijver van het boek 'Start-ups en downs' vertelt je zijn ervaringen als ondernemer in voor- en tegenspoed. Bas van Oosterhout, Innovation Advisor bij Shell Global Solutions, deelt praktische ervaringen rondom het toepassen van nieuwe business modellen en het belang van het versnellen van innovatie. Daarnaast krijg je een rondleiding over het Shell Energy Lab, waar thema’s energie, technologie en mobiliteit op een inspirerende manier samenkomen en je ziet hoe studenten uit heel Europa deelnemen aan de Ecomarathon competitie.

Unieke kans

  • Aandacht voor de risico’s en valkuilen van jonge innovatieve bedrijven, uitgelegd door een ervaringsdeskundige ondernemer.
  • Zeer ervaren sprekers over uiterst relevante onderwerpen voor jonge innovatieve bedrijven.
  • Netwerken met collega-ondernemers in een inspirerende omgeving.

Ondernemer uit Rotterdam?

Indien je een ondernemer bent uit Rotterdam of omgeving, dan heb je de exclusieve mogelijkheid om deel te nemen aan het ondernemersontbijt voorafgaand aan de LiveWIRE Netwerkbijeenkomst. Hiervoor dien je je separaat aan te melden via info@livewire.nl onder vermelding van ondernemersontbijt LiveWIRE.

Aantal plaatsen beperkt

Het aantal plaatsen is beperkt! Zo nodig vindt selectie voor deelname plaats.

Aanmelden

Meld je direct aan via de website van de Kamer van Koophandel

Programma

Deze netwerkbijeenkomst  vindt plaats op 15 mei 2014 tijdens de Shell Eco-marathon in de Ahoy in Rotterdam.

09:00 - 09:30
Ontvangst in Ahoy

09:30 - 09:40
Opening door Celina Wang, Programme Manager Social Investment Shell en Pieta Stam, Projectleider Shell LiveWIRE – Kamer van Koophandel

09:40 - 10:20
Arthur Tolsma, ondernemer en schrijver van het boek 'Start-ups en downs'

10:20 - 11:00
Bas Oosterhout, Innovation Advisor Shell Global Solutions

11:00 - 12:00
Rondleiding over de Shell Ecomarathon met toegang tot het Shell Energy Lab