Zorg2025: Financiering van zorginnovaties

  • 10 juni 2014

Op dinsdag 10 juni  a.s. organiseert de Kamer van Koophandel samen met de Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board en HealthLab de 10e bijeenkomst uit de serieZORG2025 – een reeks netwerkbijeenkomsten voor zorgprofessionals en innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg.

Innovatie in de zorg

Bij deze Zorg2025 bijeenkomst staat de innovatie van Confrerie Clinique, - waarmee ze onlangs de Herman Wijffels prijs in de categorie Zorg hebben gewonnen - centraal. Deze innovatie, gebaseerd op RFID tags en NFC technologie speelt in op het juiste gebruik ( compliance) en de juiste bewaarcondities van dure medicijnen en voorkomt verspilling ervan. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen in termen van doelmatigheid, kwaliteit en terugdringen van medicijngebruik, en mogelijk – op termijn – hergebruik van niet genoten medicatie. Welke juridische en strategische keuzes moeten nu worden gemaakt om deze innovatie in de zorgfinanciering te krijgen? 

Deze 10e  bijeenkomst heeft als thema: ‘Veelbelovende kostenbesparende innovatie….Hoe deze in de zorgfinanciering te krijgen?

Sprekers

Sprekers tijdens deze Zorg2025 bijeenkomst zijn:

  • Willem Kort, Confrerie Clinique     ‘Innovatie oké, maar dan?
  •  Ron de Graaff, Seijgraaf Consultancy     ‘Geen terugbetaling, geen markt..’
  • Bob van der Kamp, Boot Advocaten     ‘Willen, kunnen, mogen..’

Details

Locatie: Dauphine, Prins Bernhardplein 175, Amsterdam
Datum: 10 jun 2014
Tijd: 15:00-18:00
Kosten: Gratis
 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Kamer van Koophandel.

Meer informatie

Meer informatie en de link voor aanmelding vind je in deze flyer.

Directe hulp bij financiering

Direct hulp en advies nodig over financiering? Bel dan de Financieringsdesk via 088-58 51 111 of stuur een email naar financiering@kvk.nl

Ook kun je kijken op het Ondernemersplein.nl over het onderwerp "Hoe kom je aan geld?"