Deadline inschrijving LiveWIRE Award 2014

  • 01 augustus 2014

De Shell LiveWIRE Award heeft in de afgelopen jaren schitterende voorbeelden van innovatieve ondernemers voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Senz Umbrella’sSalusion en Xilloc. De ondernemers die zich kandidaat mogen noemen in het finaletraject zijn verzekerd van zichtbaarheid en training.

Verdien jij het om dit jaar op het podium te staan? 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 augustus 2014 via: lia.sneller@kvk.nl Zij koppelt jou aan een adviseur die je verder begeleidt in je aanmelding. 

We hopen zoals ieder jaar weer op spectaculaire inzendingen! Het belooft weer een spannend traject te worden waarmee we aan het grote publiek kunnen laten zien wat het betekent om een jonge innovatieve ondernemer te zijn.

Voorwaarden

Strikte voorwaarden voor deelname van de ondernemer zijn:

 De onderneming bestaat minimaal 1 jaar en heeft een aantoonbare geld- / goederenstroom.

  • De ondernemer zelf is niet ouder dan maximaal 35 jaar.
  • De onderneming bestaat niet langer dan maximaal 5 jaar.

Finaletraject

Een jury selecteert dertien ondernemers uit de inzendingen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar innovatief vermogen en ondernemerschap. Deze dertien ondernemers zijn de kandidaten voor de jurydag op dinsdag 21 oktober 2014. Tijdens de jurydag pitchen alle dertien genomineerden voor de jury.  Daarbij krijgen zij gedurende deze dag trainingen op het gebied van zichtbaarheid met als doel je passie en boodschap als ondernemer excellent over de bühne te kunnen brengen. Aan het eind van deze dag wordt bekendgemaakt welke vier kandidaten doorgaan naar de finale.

Tijdens de finale op dinsdag 2 december 2014 bepaalt de jury wie de hoofdprijs van € 10.000,- wint en wordt bekend wie met de publieksprijs van € 2.500,- naar huis gaat. De publieksprijs wordt gewonnen door degene met de meeste online stemmen. Naast de geldprijzen is de publiciteit die rondom het finaletraject ontstaat van grote waarde. 

Al zin om mee te doen? Kijk dan nog even terug naar de video van vorig jaar. Heb je vragen? Neem dan contact op met lia.sneller@kvk.nl