Netwerkbijeenkomst LiveWIRE - Apeldoorn

  • 10 september 2014

Nieuwe kennis en kennissen brengen jou als ondernemer nieuwe inzichten en wellicht nieuwe business. Met de juiste kennis en het juiste netwerk vergroot je jouw kansen om te groeien met jouw onderneming. De Shell LiveWIRE netwerkbijeenkomsten bieden je dé  gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. 

Innovatie

Shell LiveWIRE helpt jonge innovatieve ondernemers met de ontwikkeling van hun bedrijf. Met het bieden van begeleiding, workshops en een professioneel netwerk, vergroot dit programma de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers. Shell LiveWIRE richt zich specifiek op jonge innovatieve ondernemers. Innovatie is immers de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. LiveWIRE is een internationaal initiatief van Shell. De Kamer van Koophandel voert het LiveWIRE-programma uit in Nederland.

Details

Locatie: Apeldoorn Business Campus, Prins Willem Alexanderlaan 651, Apeldoorn
Datum: woensdag 10 september 2014
Tijd: 15:00 - 18:30 uur
Kosten: Gratis
 

Schrijf je snel in

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor zowel ondernemers die al deelnemen aan LiveWIRE als voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in dit programma. Schrijf je meteen in om verzekerd te zijn van een plaats. En ken je  een collega-ondernemer voor wie dit programma ook interessant kan zijn? Meld hem of haar dan ook aan. Samen bouwen we aan een netwerk dat niet alleen regionaal en landelijk staat, maar ook internationale verbindingen heeft.

 

Programma

15:00 - 15:30 Ontvangst

15:30 - 15:40 Opening en welkom

15:40 - 16:10 Informatie over het Shell LiveWIRE programma

16:10 - 17:00 Hoe ondernemend ben jij? De do's en don'ts van het ondernemen door Jan Strating van JRS Bedrijfssupport & Interim Management.


17:00 - 17:20 Pauze

17:20 - 17:40  Daisy Stauder van Bugbon serveert en vertelt. Als deelnemer aan het LiveWire programma zal Daisy overheerlijke insecten snacks serveren en openhartig vertellen over het starten van een onderneming en waar zij zoal tegen aangelopen is.

17:40 - 18:30 Hapje, drankje en netwerken