Netwerkbijeenkomst LiveWIRE bij Tesla motors te Tilburg

  • 22 oktober 2014

Bent je als innovatieve ondernemer op zoek naar inspiratie, interessante mede-ondernemers en wil je eens een kijkje achter de schermen nemen bij een succesvol internationaal bedrijf? Dan krijgt u nu de gelegenheid dit efficiënt te combineren in één avond. Onze netwerkbijeenkomst wordt namelijk georganiseerd bij Tesla Motors in Tilburg, waar een presentatie gegeven wordt over het verhaal achter het succes van Tesla met aansluitend een rondleiding. Als klap op de vuurpijl bieden wij je de 'Tesla-experience': de kans om een testrit te maken in een Tesla model S.

Deze tour wordt exclusief voor innovatieve MKBers georganiseerd! Dit is tevens een uitgelezen kans om te netwerken met andere gelijkgestemden, met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Om ook achteraf nog te kunnen nagenieten van deze avond en het netwerken ook effectief te maken zorgen wij voor beeldmateriaal. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Innovatie

Shell LiveWIRE helpt jonge innovatieve ondernemers met de ontwikkeling van hun bedrijf. Met het bieden van begeleiding, workshops en een professioneel netwerk, vergroot dit programma de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers. Shell LiveWIRE richt zich specifiek op jonge innovatieve ondernemers. Innovatie is immers de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. LiveWIRE is een internationaal initiatief van Shell. De Kamer van Koophandel voert het LiveWIRE-programma uit in Nederland.

Details

Locatie: Tesla Motors, Atlasstraat 7-9, 5047RG Tilburg
Datum: woensdag 22 oktober 2014
Tijd: vanaf 18:30u
Kosten: Gratis

Schrijf je snel in

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor zowel ondernemers die al deelnemen aan LiveWIRE als voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in dit programma. Schrijf je meteen in om verzekerd te zijn van een plaats. En ken je een collega-ondernemer voor wie dit programma ook interessant kan zijn? Meld hem of haar dan ook aan. Samen bouwen we aan een netwerk dat niet alleen regionaal en landelijk staat, maar ook internationale verbindingen heeft.

Meld je direct aan via de website van de Kamer van Koophandel

Programma

18:30 - 18:45 Ontvangst

18:45 - 19:00 Welkom

19:00 - 20:00 Netwerken en broodmaaltijd

20:00 - 20:30 Presentatie Tesla

20:30 - 22:00 Rondleiding en testrit In twee groepen: van 20:30 - 21:15 uur en van 21:15 - 22:00 uur.

22:00 - 22:00 Einde bijeenkomst