Masterclass Acquisitie: Succes met acquisitie

  • 12 november 2014

Wil je nieuwe opdrachten voor jouw innovatieve bedrijf? Acquisitie is essentieel voor commercieel resultaat. Deze workshop geeft je concrete handvatten voor direct gebruik in de praktijk.

Innovatie

Shell LiveWIRE helpt jonge innovatieve ondernemers met de ontwikkeling van hun bedrijf. Met het bieden van begeleiding, workshops en een professioneel netwerk, vergroot dit programma de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers. Shell LiveWIRE richt zich specifiek op jonge innovatieve ondernemers. Innovatie is immers de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. LiveWIRE is een internationaal initiatief van Shell. De Kamer van Koophandel voert het LiveWIRE-programma uit in Nederland.

Details

Locatie: Eindhoven, Stichting Wonderlab, Glaslaan 20, Strijp-S, Eindhoven
Datum:  woensdag 12 november 2014
Tijd: 12:30 uur – 17:00 uur
Kosten: Gratis

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in hoe acquisitie werkt
  • Uitleg over o.a. ‘Unique Sellingpoints’ en ‘Elevator pitch’
  • Oefening voor eigen resultaat
  • Praktische tips

 Waarom je dit niet mag missen

  • Je leert hoe u een vlotte acquisitie voert
  • Je krijgt inzicht in klantvragen
  • Je vergroot de kans op meer opdrachten, omzet en inkomen

Schrijf je snel in

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor zowel ondernemers die al deelnemen aan het programma LiveWIRE als voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in dit programma. Schrijf je meteen in om verzekerd te zijn van een plaats. En ken je een collega-ondernemer voor wie dit programma ook interessant kan zijn? Meld hem of haar dan ook aan. Samen bouwen we aan een netwerk dat niet alleen regionaal en landelijk staat, maar ook internationale verbindingen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd met Business Energy en is onderdeel van een 3-delige masterclass. Meer informatie en aanmelden via de website van Business Energy

Programma

12:30 – 13:30  Netwerklunch
13:30 – 17:00 Workshop

Maximaal aantal deelnemers: 15. Bij overtekening vindt er een selectie plaats.