Nationale Groeimasterclass met Verne Harnish

  • 07 oktober 2014

Jouw BHAG (Big Hairy Audacious Goal) behalen? Kom dan naar de Nationale Groeimasterclass met Verne Harnish op dinsdag 7 oktober in Studio21 Hilversum! 

Waarom

1.         Krijg de nieuwste inzichten en tools om ECHT door te groeien (LAUNCH van Verne zijn nieuwe boek „Scaling Up!”)
2.         Werk je AAN je bedrijf. Je plan klaar voor 2015!
3.         Een groeiboost voor jou en je team!

Speciale tarieven

Dit jaar organiseren we de Masterclass samen met Stichting NLevator, daarom zijn de prijzen veel scherper dan normaal. Dus grijp deze kans om je team klaar te stomen voor groei in 2015!

De investering voor deze dag bedraagt € 375,- excl. btw. per deelnemer. Als je samen wilt groeien, dan krijg je uiteraard korting. Kom je met een team van 3 of meer? Dan betaal je slechts € 333,- excl. btw per deelnemer. Voor teams van 10 of meer deelnemers reserveren wij een speciale VIP tafel! Zo zit je eerste rang én kun je gemakkelijk overleggen!

Aanmelden

Klaar voor een groeiboost?! Meld je dan aan via deze inschrijfpagina.
Kom je met een team van 8 of meer? Meld je team dan aan via inschrijf@nlevator.nl 

Stichting NLevator

NLevator is een stichting die ten doel heeft partijen bij elkaar te brengen en te verbinden om een effectief eco-systeem voor groeibedrijven te creëren. In samenwerking met o.a. Spark Entrepreneurs Education, Port4Growth en Aimforthemoon organiseren ze de Nationale Groeimasterclass. 

Wil je meer weten over Stiching NLevator of over het programma? Kijk dan op de website van de Nationale Groeimasterclass.