Workshop waardecreatie – Haal meer uit je creatieve onderneming!

  • 06 oktober 2014

6 oktober wordt er op Villa Heideheuvel te Hilversum de workshop Waardecreatie georganiseerd door iMMovator. Hierin gaat financieel expert Micha Zwaaf verder in op kwesties zoals: “Welke waarde creëer ik als bedrijf en voor wie?” “Wat is mijn bedrijf meer dan de producten of diensten die we leveren?” Maar het aller belangrijkst, Hoe haal ik meer uit mijn onderneming?”

Creatieve bedrijven profiteren

Zeker voor creatieve bedrijven is deze workshop een aanrader.  De mediasector en mediabedrijven zijn bij uitstek gekwalificeerd om (extra) waarde te creëren, op basis van nieuwe dynamische business en verdienmodellen. Neem bijvoorbeeld taxi app Uber en vakantiewoningen app Airbnb. Hoe kijken investeerders naar de waarde van deze mediabedrijven? Welke strategische keuzes dragen bij aan het vergroten van de waarde van je bedrijf?

Word investeerbaar

Kortom, tijdens de workshop Waardecreatie zal besproken worden waar een bedrijf aan moet voldoen om “investeerbaar” te zijn. Gericht op mediabedrijven met praktische do’s en don’ts. Laat je inspireren met nieuwe ideeën over groeistrategieën die de waarde van je bedrijf vergroten! Deelnemers aan de workshop krijgen bovendien een exemplaar van Micha’s boek Wat schuift het? aangeboden.

Details

Datum: maandag 6 oktober 2014

Tijden: 14.00 start workshop (inloop 13.30), einde 17.00

Locatie: Villa Heideheuvel, Mediapark Hilversum

Kosten: €65,- inclusief een gratis exemplaar van Wat Schuift Het? 

Meer informatie 

Meer informatie over de Spreker en de workshop zelf kunt u vinden op de site.