De Jonge Haantjes Eindshow

  • 31 oktober 2014

Holland Media Movies presenteert in samenwerking met de Kamer van Koophandel De Jonge Haantjes Eindshow. In de online reality serie De Jonge Haantjes volgen we zes jongens onder de 26 jaar in hun eerste stappen naar ondernemerschap. Tijdens de eindshow blikken we terug op het afgelopen jaar, kijken we naar de toekomst en praten we met ervaringsdeskundigen op het gebied van ondernemerschap, waaronder Roy Spit (Qredits), acteur Hugo Metsers (oprichter FAAAM), Astrid van Heumen (Corporate Casting), Yvonne van Nierop (Corpex) en Jessica van El (KvK). De show wordt gepresenteerd door Kees de Jong, bekend van zijn columns in het Financieel Dagblad en auteur van het boek Groter groeien.

vlnr: Nick Bresser (20, Mipacha), Sander Berendsen (20, SB Supply), Jochem van Rijn (26, Helix), Arnold Janssen (23, acteur), Thijmen de Schipper (26, Play Helix), Julius Weise (21, Mipacha)

Details

Bij deze nodigen wij je uit om aanwezig te zijn bij de opnames van de eindshow van De Jonge Haantjes. De opnames vinden plaats tijdens de Startersdag op zaterdag 1 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Je bent vanaf 13.15u welkom in de studio, de opnames starten om 14.00u. Graag ontvangen wij een bevestiging van jouw komst per mail. Je kunt deze uiterlijk vrijdag 31 oktober mailen naar rozemarijn@hollandmediamovies.nl.

Wij willen je er graag op attent maken dat aanwezigheid bij de show inhoudt dat je mogelijk in beeld komt. Wij willen je daarom ook vragen om geen gestreepte kleding te dragen.

Locatie

De opnames van de eindshow vinden plaats in de Quest, in de Supernova. Je komt hier door de Jaarbeurs te betreden via ingang Oost. Bij binnenkomst kun je je direct melden voor de eindshow van De Jonge Haantjes. Verdere bewegwijzering is aanwezig.