Finale Shell LiveWIRE Award 2014

  • 02 december 2014

Vier ondernemers strijden op dinsdag 2 december om de fel begeerde Shell LiveWIRE Award 2014. Wie wint de Award met een geldprijs van 10.000 euro en wie is de favoriet van het grote publiek en wint 2.500 euro? Wij nodigen je van harte uit om dit boeiende event mee te maken.

De inschrijving voor aanwezigheid bij de finale is inmiddels gesloten.

Programma

Jim StolzeKeynote speaker Tim Rowe (Founder & CEO of Cambridge Innovation Center) vertelt je op een aansprekende manier ‘How innovation changes the world’. Dagvoorzitter Jim Stolze (TEDxAmsterdam/RTL Toekomstmakers, op afbeelding rechts) stelt je voor aan de 4 finalisten en de deskundige jury. In het podiuminterview delen Dick Benschop, President Directeur Shell Nederland BV en Claudia Zuiderwijk, voorzitter Raad van Bestuur Kamer van Koophandel hun visie op innovatief ondernemerschap.

Toekomstmakers (RTL7) besteedt deze dag 3 live tv-uitzendingen aan de kracht van innovatie met reportages van LiveWIRE ondernemers en interviews ter plaatse. Maak mee welke ondernemer de jury overtuigt van zijn innovatieve vermogen en ondernemerschapskwaliteiten en zich winnaar mag noemen van de Shell LiveWIRE Award 2014. Je maakt bovendien kennis met alle 13 ondernemers die dit jaar hebben deelgenomen aan de Award en je bent live aanwezig bij opnames van Toekomstmakers. Tijdens de afsluitende borrel heb je alle gelegenheid tot netwerken.

Datum en tijd

Dinsdag 2 december 2014
Inloop 14.45 uur, aanvang 15.15 uur – afsluitende borrel 17.00-18.30 uur.

De finalisten zullen begin van de middag pitchen voor de jury. Om 14.45 begint het programma rondom de LiveWIRE Award voor genodigden, de uitslag van de LiveWIRE Award wordt rond 16.30u verwacht.

Locatie

Shell Technology Centre Amsterdam (STCA), Grasweg 31, 1031 HW Amsterdam

Jury

Tjarda Molenaar - Managing Director Dutch Private Equity & Venture Capital Association (NVP)
Rinke Zonneveld - Algemeen Directeur InnovationQuarter
Pieter Waasdorp - Directeur Ondernemerschap, Ministerie van Economische Zaken
Lieke Lamb - Mede-eigenaar Bureau Trendwatcher.com