Zorg2025: Slimme gezondheid

  • 09 december 2014

In deze editie vertellen Karify, Cardiologie Centra Nederland en Philips Home Healthcare Solutions hoe zij - met slim gebruik van technologie - de gezondheid van en de hulpverlening aan hun klanten verbeteren. 

Programma

John de Kok namens Cardiologie Centra Nederland (CCN). CCN is een representant van hoe goede zorg in het nieuwe zorgsysteem er uit zou kunnen zien. Naast dat zij cardiologische zorg leveren hebben zij een uitstekend ICT systeem ontwikkeld dat zij als ‘white label’ beschikbaar stellen voor andere organisaties. Mede door dit systeem hebben zorgverzekeraars CCN uitgeroepen tot beste declarant van het jaar en heeft CCN in 2013 de Piet Heyn Award voor innovatief ondernemen gewonnen.
Kristel van der Winden-Haalboom, SAG huisarts van GC Helmersstraat in Amsterdam Oud West en Huisarts Innovator in het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde VUmc. Zij spreekt samen met Joris Molenaar, directeur van IPPZ, de ontwikkelaar van Karify. Zij zullen vertellen over hun bevindingen met de KARIFY pilot: een patiëntenportaal om e-health te faciliteren in de gezondheidszorg en waarbij de patiënt zelf eigenaar is van zijn Persoonlijk Gezondheids Dossier.
Leon van der Vorst, directeur van Philips Home Healthcare Solutions vertelt over de eerste indrukken van implementaties van Philips’ telehealth projecten en over hoe Philips nieuwe product ontwikkeling stimuleert.

Over Zorg 2025

Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, Health-Lab en Syntens * Innovatiecentrum zijn in oktober 2012 gestart met ‘Zorg2025’-bijeenkomsten. Zorg2025 is een netwerkbijeenkomst voor zorgaanbieders en innovatieve ondernemers in de zorg. Met deze ontmoetingen willen wij partijen in de health sector bijeen brengen en zicht bieden op ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in de zorg. * Syntens is vanaf januari 2014 opgegaan in de Nieuwe Kamer van Koophandel.

Details

Datum: Dinsdag 9 december. Inloop vanaf 15:00 uur, start om 15:30 uur en borrel vanaf 17:00 uur.
Locatie
Parkeren:  is mogelijk in de garage van Dauphine, zie ook: www.caferestaurantdauphine.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Kamer van Koophandel