Cross Media Café: Live Events

  • 10 februari 2015

Grote groepen mensen die bij elkaar komen zijn interessant voor adverteerders, mediabedrijven en digitale ondernemers. Het Cross Media Cafe van 10 februari gaat in op de media innovaties rond live events: van festival tot voetbalwedstrijd, van dansfeest tot manifestatie, welke nieuwe diensten worden ontwikkeld? Welke samenwerkingsverbanden zijn daartoe nodig? Wat doet het publiek?

Details

Datum: 10 feb 2015 (Let op: de datum is gewijzigd van 3 feb naar 10 februari)
Tijd: 14:00-  17:00
Locatie: Amsterdam Arena
Inschrijfprijs: gratis

Sprekers
  • Peter Rovers, Manager Marketing, Media, Merchandising & Business Development bij PSV Eindhoven, over het 'Connected Stadium’, een service waarbij draadloos internet, online media, een nieuwe PSV app en digitale diensten bij elkaar samenkomen – ontwikkeld in samenwerking met The Capitals (vh Infostrada Sports) en UPC: een primeur voor Nederland.
  • Jasper de Valk, Industry Manager Google Nederland over Google Cardboard waarmee je op eenvoudige manier virtual reality kan meemaken. Tijdens het TEDxAmsterdam congres afgelopen november werd zo in samenwerking met yellowBird gezorgd voor een live VR video verslag van de bijeenkomst.
  • Jan Albert Jager, Chief Business Development Officer at yellowBird gaat verder in op de immersive beleving van live events door middel van surround video
  • Masi Dawoud, CEO Foove, een start up die op basis van data uit de dance wereld nieuwe diensten aan bezoekers wil aanbieden. Foove wordt ondersteund door Open House, een initiatief dat de dance wereld als proeftuin inzet voor nieuwe diensten.
Experts gezocht

Het programma van sprekers is nog in ontwikkeling. Ben je actief op het gebied van Live Events en heb je een interessante case om te presenteren, laat het ons weten! Alle suggesties kunnen aan Monique van Dusseldorp, via events@immovator.nl

Inschrijven

Schrijf je alvast in, zodat je dit event niet mist.