Webinar Smart Industry

  • 10 juni 2015

De gevolgen van Smart Industry zullen immens zijn voor ondernemend Nederland. Voor bedrijven openen zich nieuwe wegen voor samenwerken, produceren en geld verdienen. Uit onderzoek onder het ondernemerspanel van de Kamer van Koophandel (2014) blijkt dat slechts 14% van de ondervraagde ondernemers er volop mee bezig is. Maar 42% gaf aan in te zien dat deze ontwikkeling hun bedrijf gaat raken. De Kamer van Koophandel helpt bedrijven graag op weg met informatie en praktijkvoorbeelden van Smart Industry. 

De uitkomsten van het onderzoek zijn beschikbaar.

Go Smart Industry Webinar

Benieuwd naar de mogelijkheden van Smart Industry? Geïnteresseerd in handige tips om zelf aan de slag te gaan? Vanuit jouw luie stoel doe je mee aan het webinar Go Smart Talk op 10 juni van 20:30 tot 21:30 uur. Jouw vraag kan je live stellen. 

Kansen en stappenplan voor slimmere processen en producten

Snel en gemakkelijk jouw eigen Smart Industry kansen verkennen? Dat kan met het Go Smart Industry Kansenkompas en Stappenplan. Met dit kompas navigeer je zelf naar voorbeelden die passen bij jouw eigen strategie. Het stappenplan geeft tips hoe je binnen jouw organisatie nieuwe ideeën bedenkt en onderzoekt. 

Details:

Datum: 10 juni 2015
Tijd: 20:30 uur - 21:30 uur

Aanmelden

Aanmelden webinar "Go Smart Industry" 10 juni 2015.