Innovatie Event ‘Smart Industry’: Big meets Small via Capgemini en KvK

  • 20 mei 2015

Tijdens het ‘Innovatielaboratorium’ kom je in gesprek met grote, potentiele klanten. Grote spelers, uitgenodigd door Capgemini, vertellen over hun concrete innovatie-uitdagingen. Voor jou een mooie kans om je innovatiekracht te tonen en zo mogelijk nieuwe business te creëren. Grote ondernemingen geven aan vaak niet zonder de kennis en kunde van MKB-ondernemers te kunnen en zeggen er zelf ook moeite mee te hebben om deze kennis te vinden. Daarom slaan Capgemini en de Kamer van Koophandel deze brug tussen Corporate en zeer Grootzakelijk bedrijfsleven en het MKB. 

Smart Industry

Tevens:  een interessante presentatie van Frank Wammes van Capgemini over Smart Industry. Frank neemt je mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Het heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. Bij Smart Industry draait het om het optimaliseren van productie en levering met inzet van ICT. Slimmere machines en robots communiceren onderling, sporen zelf hun fouten op en herstellen die fouten. Met Smart Industry wordt de interactie tussen mens en machine een stuk beter. Smart Industry maakt nieuwe businessmodellen mogelijk! Meer informatie: www.kvk.nl/smartindustry of de onderstaande video:

Ondernemers in het InnovatieLab

Maar er zijn meer redenen om je aan te melden… de bijeenkomst vindt plaats in het auditorium bij het inspirerende InnovatieLab in het gebouw van Capgemini, je treft ondernemers die vorige jaren een plaats in de MKB Innovatie Top 100 hebben veroverd. Je krijgt als MKB’er je eigen tafel met stroomvoorziening (230 V) zodat je je innovatie in tekst of beeld kunt tonen. Je kunt daarvoor een uur eerder in de zaal terecht voor eventuele ‘opbouw’, 14:30 uur in plaats van de officiële inloop om 15:30 uur.

Het gebouw van CapGemini aan het Reykjavikplein te Utrecht

Details

Locatie: Reykjavikplein 1,Utrecht
Datum: 20 mei
Tijd: 15:30 - 18:30 uur
Toegangsprijs: gratis

Aanmelden

Aanmelden kan direct via de site van de Kamer van Koophandel 

Wilt je meer weten? Neemt u dan contact op met René Zijtregtop, Rene.Zijtregtop@kvk.nl of tel. 06 2280 9687