Verdiepingsworkshop informal investor

  • 23 juni 2015

Steeds meer ondernemers gaan op zoek naar alternatieven voor bancaire financiering. Alternatieve vormen van financiering zijn sterk in opkomst. Een van de opties is het aan boord halen van een informal investor. Want het wordt voor steeds meer vermogende particulieren interessant om te investeren in een bedrijf. Maar hoe verloopt de zoektocht van een ondernemer naar financiering en hoe vindt hij een informal investor? En hoe zoekt een informal investor naar een goede investering en hoe vindt hij deze?

Tijdens deze informatieve bijeenkomst geven we je meer inzicht in deze financieringsvorm door zowel een investeerder als geïnvesteerde aan het woord te laten. Zij zullen vanuit de praktijk vertellen hoe zij gezocht èn gevonden hebben. Hierdoor krijg je in beeld of deze vorm van financieren iets voor jou is en waar je rekening mee moet houden.

Made in Brabant

De Kamer van Koophandel organiseert deze bijeenkomst samen met de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM). De BOM heeft onlangs een eerste succesvolle financiering tot stand gebracht met het programma Made in Brabant, waar de BOM de matchmaking verzorgt tussen ondernemers met een goed plan en private investeerders. Wij hebben beide partijen bereid gevonden hun verhaal aan jou te vertellen, zodat je uit eerste hand kunt vernemen hoe dit proces is verlopen. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en deelname is gratis. Gezien het geringe aantal beschikbare plaatsen behouden wij ons het recht voor om een selectie te maken uit de aanmeldingen. 

Programma

13:00 - 13:30 Ontvangst met koffie en thee
13:30 - 14:30 Een zoektocht naar financiering
14:30 - 15:00 Pauze
15:00 - 16:00 Een zoektocht naar een goede investering
16:00 - 16:30 Afsluiting

Details

Datum: 23 juni 2015
Tijd: 13:00 uur - 16:30 uur
Locatie: Eindhoven
Inschrijfgeld: Gratis 

Aanmelden

Aanmelden kan je hier.