Innovatielaboratorium

  • 29 juni 2015

De meest boeiende reden om naar dit evenement te gaan: de presentatie van Frank Wammes van Capgemini over Smart Industry. Frank neemt je mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Het heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. Bij Smart Industry draait het om het optimaliseren en flexibiliseren van productieketens met inzet van ICT. Slimmere machines en robots communiceren onderling en met afnemers, sporen zelf fouten en voorraadtekorten op, herstellen die fouten. Met Smart Industry wordt de interactie tussen klant en leveringsketen een stuk sneller en flexibeler. Smart Industry maakt nieuwe businessmodellen mogelijk! Meer informatie: www.kvk.nl/smartindustry.

Tijdens het 'Innovatie Event' kom je in gesprek met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf

Deze ondernemers hebben een bewezen neus voor innovatie, hebben lef en doorzettingsvermogen. Zij hebben namelijk vorig jaar een plaats veroverd in de prestigieuze MKB Innovatie Top 100, georganiseerd door de Kamer van Koophandel. En je treft deelnemers uit het LiveWIRE programma en startups. Je kunt ze op 29 juni vertellen over jouw concrete innovatie-uitdagingen. Zij tonen jou hun innovatiekracht

Bijeenkomst vindt plaats in het inspirerende InnovatieLab van Capgemini

Het programma is compact, je bent er geen hele dag aan kwijt (van 15.30 tot maximaal 18.30 uur), maar kan je veel opleveren!

Programma

15:30 - 18:30 Ontvangst
16:15 - 17:00 Opening, plenair:
                         Herbert Celen (directeur Capgemini Sales, gastheer)
                         Frank Wammes (CTO Capgemini, key note speech Smart Industry)
                        Janika Horvath (directeur KvK, Regionale Relaties)
                        3 Pitches van Innovatieve MKB'ers
17:00 - 18:30 Smart Industry Innovatie matchmaking

Details

Datum: 29 juni 2015
Tijd: 15:30 uur - 18:30 uur
Locatie: Utrecht
Toegangsprijs: gratis

Aanmelden

Hier kan je je aanmelden.