Smart Industry: praktisch flexibel produceren en procesautomatisering in industriële MKB-bedrijven

  • 08 juli 2015

Veranderingen gaan hard, nieuwe trends als digitalisering en robotisering vereisen actie van iedere ondernemer. Zo ontstaan er nieuwe productietechnologieën en is er een verdere integratie van ict, een ontwikkeling die ook wel Smart Industry wordt genoemd. Dit heeft vergaande invloed op de industrie en de manier van produceren. Wil je meer weten over Smart Industry en wat het voor jouw productieproces kan betekenen? Ben je geïnteresseerd in ervaringen van andere MKB-ondernemers? Mogelijk heb je zelf al plannen en wil je mee praten?

Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van flexibel produceren en procesautomatisering met behulp van Smart Industry. Aan de hand van de opgedane kennis kun je als ondernemer bepalen welke aspecten jij belangrijk vindt om op te gaan pakken en zo jouw concurrentiepositie te versterken.

Voorprogramma

Voor ondernemers die nog nauwelijks op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rond Smart Industry bieden we, voor jou optioneel, voorafgaand aan het hoofdprogramma een speciale introductie van het onderwerp Smart Industry aan. Je wordt hierbij meegenomen in de wereld die in een razend tempo verandert. Smart Industry heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. Hoe smart wil jij zijn? Na deze workshop heb je basiskennis van de ontwikkelingen rond Smart Industry. Voor deelnemers aan de presentatie Go Smart Industry, the first step:

  • Ontvangst: vanaf 13:30 uur
  • Presentatie: 14.00 tot 14.45 uur
  • Start hoofdprogramma: 15:00 uur

Programma

14:30 - 15:00 Ontvangst

15:00 - 15:05 Welkom en opening

15:05 - 15:30 Introductie thema
Smart Industry: flexibel produceren en procesautomatisering vanuit een praktisch perspectief

15:30 - 16:30 Praktijkverhalen
Drie enthousiaste MKB-ondernemers vertellen hoe zij op geheel eigen wijze en vanuit hun eigen praktijk invulling hebben gegeven aan succesvol flexibel produceren en procesautomatisering

16:30 - 16:45 Pauze

16:45 - 17:45 Informatie- en discussietafels
Je kunt deel nemen aan een van de informatie- en discussietafels waar je jouw vraag kunt stellen en mee kunt discussiëren over flexibel produceren en automatiseren met experts en de sprekers

17:45 - 18:30 Netwerkborrel

Details

Datum: 8 juli
Tijd: 14:00 uur - 18:30 uur
Locatie: Eindhoven
Inschrijfgeld: Gratis 

Aanmelden

Meld je aan voor deze Smart Industry bijeenkomst op 8 juli aanstaande op het Ondernemersplein Eindhoven. Wacht niet te lang met aanmelden, want het maximaal aantal deelnemers is beperkt! De deelname is kosteloos.