Dag van de Innovatie

  • 01 oktober 2015

Waarom u dit niet mag missen

  • Altijd één van de vijf locaties in de buurt
  • Inzicht in waarom innoveren juist in deze tijd zo belangrijk is
  • Inspirerende voorbeelden van innovatie die je kunt aanraken, proeven en ervaren
  • Praktisch advies van een team van deskundige adviseurs

Bent je op zoek naar een energieboost voor jouw bedrijf? Op de Dag van de Innovatie krijg je praktische informatie over het begrip innovatie, en stappenplannen en oefeningen tijdens interessante workshops. Maak zelf een inschatting van de kansen van innovatie voor jouw bedrijf en weet wie je verder kunnen helpen.

Het programma*:

15:30 - 16:00

Ontvangst

16:00 - 16:30 Welkom en opening:
Claudia Zuiderwijk (voorzitter Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel) heet alle ondernemers welkom. Daarna start de videoboodschap van minister Henk Kamp. Het mkb én innovatie hebben zijn grote belangstelling.
Dagvoorzitter Marijke Roskam (presentator van 'BNR Eyeopeners, BLT en Zakendoen Met') opent de events met keynote speaker Martijn Roordink, oprichter van Spaces, dat game changers huisvest als Uber, Twitter, Paypal en Booking.com.

16:30 - 18:30 Studio KvK in de huiskamer
In deze studio vertellen topondernemers hun verhaal.

Korte, praktische workshops in de inspiratiekamer
In de workshops staan de thema's slim, groen en gezond centraal. Je hoort wat de nieuwe trend Smart Indrustry voor jou kan betekenen.

Brainstormkamer
Los Big Data en Internet of Things vraagstukken op samen met een expert.

Belevingskamer: het innovatie- en partnerplein
Ontdek in elke regio meer dan 50 topinnovaties en ga in gesprek met de ondernemers. Beleef de nieuwste trends en bekijk (regionale) projecten.

18:30 - 19:00 Marijke Roskam sluit de dag af door de uitkomsten van de studentenchallenge met je te delen.

18:30 - 20:00 Onder genot van een borrel kun je napraten en netwerken. Ondernemer en dj Sebastiaan Hooft sluit de dag spetterend af!

*Dit programma is van de hoofdlocatie Halfweg. De 4 andere locaties hebben eenzelfde basisprogramma met per regio andere aansprekende gasten, zoals Willem Vermeend, Ruud Koornstra, Bas Ambachtsheer en Rutger Bregman.