'Kansen in de Golfregio': factfindingmissie naar de Verenigde Arabische Emiraten

  • 22 november 2015

Van 22-25 november organiseert handelsroute.nl een factfinding missie naar de Verenigde Arabische Emiraten. "Deze missie biedt een uitgebreide introductie in Dubai als stepping stone naar de Golfregio, en biedt ondersteuning bij het begrijpen van de Arabische zakencultuur, bedrijfsbezoeken en netwerkevents", zegt de organisatie. Aanmelden kan tot 16 oktober.

Over het programma zegt de organisatie: "Wil je de internationaliseringskansen in deze snelgroeiende markt onderzoeken? Of heb je al contacten in de markt en wil je weten hoe je deze verder kunt ontwikkelen? Zakendoen in de Golfregio vergt een gedegen voorbereiding en sterke inhoudelijke kennis van de zakencultuur. Deze missie biedt een uitgebreide introductie in Dubai als stepping stone naar de Golfregio, biedt ondersteuning bij het begrijpen van de Arabische zakencultuur, bedrijfsbezoeken en netwerkevents. Eveneens bespreken we graag individuele matchmakingwensen om hier binnen het programma -waar mogelijk- invulling aan te geven."

Handelsroute.nl organiseert het programma in nauwe samenwerking met Dafne van Baarle, cultuurspecialiste met de Arabische wereld.

Kosten
Programmakosten voor deelname bedragen 2495 euro ex btw. Reis- en verblijfkosten zijn hierbij niet inbegrepen. Alle deelnemers ontvangen wel een suggestie voor reis en verblijf.
Voor de eigen bijdrage aan deze missie kan een RVO-missievoucher ter waarde van 1500 euro worden ingeleverd (deelnemers betalen dan 995 euro eigen bijdrage)

Aanmelden
Aanmelding is open tot 16 oktober.

Meer informatie
Meer weten? Kijk op www.handelsroute.nl/VAE2015