Gratis masterclass 'Van lead naar klant' van de Kamer van Koophandel

  • 25 november 2015

Wil je meer grip en invloed hebben op het verkoopproces? Dat leer je in de Masterclass van de Kamer van Koophandel ‘Overtuigen en onderhandelen: in zeven stappen van lead naar klant’. De masterclass wordt 25 november overdag gegeven in Arnhem en is gratis.

Een waardevol product ontwikkelen en het daadwerkelijk verkópen van dat product zijn twee verschillende zaken. Verkopen draait om aansluiting vinden bij de wensen en behoeften van een (potentiële) klant en deze vertalen naar een passend aanbod. Niet het product verkopen, maar het probleem van de klant oplossen is leidend. Hoe beter de aansluiting met de klant, hoe gemakkelijker het traject van acquisitie, onderhandelen en daadwerkelijke opdracht verloopt.

Waardepropositie
Tijdens deze training leer je je positionering om te zetten in een waardepropositie, waardoor het overtuigen van en onderhandelen met de klant als vanzelf gaat en je je product echt gaat verkopen. Tijdens de masterclass ga je op zoek naar jouw toegevoegde waarde, waardoor je propositie wordt versterkt. Je leert hoe je je invloed kunt vergroten en je krijgt allerlei tips & tricks om sterk te onderhandelen. Van denken naar doen: meld je aan en kom in actie. 
Deze Masterclass wordt verzorgd door Monique van Meel van MeelvanMonique

Aanmelden en meer informatie
Klik hier om je aan te melden.
Meer informatie over de Masterclass vind je op www.kvk.nl/vanleadnaarklant

Details
Datum: 25 november
Tijd: 10:00 uur - 17:00 uur
Locatie: Kamer van Koophandel, Kronenburgsingel 525, Arnhem
Kosten: Gratis