Road2USA - Zakendoen met Amerika

  • 18 februari 2016

Wat kunt u verwachten?

Heeft u vragen over marktkansen, cultuurverschillen, vestigingsmogelijkheden, contracten, financieringsmogelijkheden. Bent u op zoek naar mogelijke hulp bij het vinden van zakenpartners (matchmaking) en potentiële afnemers (contacten, adressen) van uw producten en diensten, kom dan op 18 februari naar Road2USA 'Zakendoen met Amerika'.

Road2USA is bedoeld voor ondernemers die hun kansen op de Amerikaanse markt willen onderzoeken of uitbreiden. Naast de Kamer van Koophandel en de Amerikaanse Ambassade in Den Haag nemen ook enkele Nederlandse en Amerikaanse MKB bedrijven deel om ondernemers te helpen bij hun eerste stappen op de Amerikaanse markt.

Tips en ondersteuning voor succesvol ondernemen op de Amerikaanse markt

  • Eerstelijns ondersteuning bij de eerste stappen.
  • Welke kansen biedt de USA voor ondernemers?
  • Ondernemer deelt praktijkervaring met de vestiging van zijn onderneming in de Verenigde Staten.
  • Hulp bij het vinden van zakenpartners (matchmaking) en potentiële afnemers (contacten, adressen) van zijn producten en diensten.
  • Status TTIP verdrag tussen Verenigde Staten en Europa.

Deze bijeenkomst biedt ondernemers de mogelijkheid om een eerste kennismaking te krijgen met de Amerikaanse markt , maar ook over kansrijke sectoren die daar te vinden zijn. Niet alleen voor beginnende exporteurs, maar ook voor die ondernemers die bestaande activiteiten willen uitbreiden. Diverse sprekers geven uitleg over zakelijke cultuurverschillen, juridische aspecten, het vinden van zakenpartners, het vestigen van een onderneming en geven tips over marktbenadering. Verder krijgt u de mogelijkheid om te netwerken met collega ondernemers die hetzelfde doel nastreven, namelijk succesvol worden op de Amerikaanse markt.

Aanmelden kan via de website van de KvK.