Road2Belgium - Zakendoen met België

 • 09 maart 2016

Wat kunt u verwachten?

België is een geweldig land om zaken in te doen. België is Nederlands tweede belangrijkste handelspartner. De bevolking is koopkrachtig. Het land telt 11 miljoen inwoners, waarvan ongeveer 60% Nederlandstaligen. Hierdoor is de markt zeer toegankelijk voor Nederlandse producten. Wallonië is als afzetmarkt ook sterk in ontwikkeling. Om u een vliegende start te geven bij onze zuiderburen, organiseren we deze Road2Belgium-bijeenkomst.

Kansen op de Belgische markt

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die hun kansen op de Belgische markt willen onderzoeken of uitbreiden. Heeft u vragen over werk uitvoeren in België, het oprichten van een onderneming, cultuurverschillen, het Belgische belastingsysteem, contracten, of bent u op zoek naar zakenpartners of potentiële afnemers van uw producten en diensten, meldt u zich dan aan voor deze bijeenkomst.

Naast de Kamer van Koophandel, de Nederlandse Ambassade te Brussel, het Nederlands Consulaat-Generaal te Antwerpen, EuroChambres en de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) nemen ook enkele commerciële Nederlandse en Belgische MKB bedrijven deel om ondernemers te helpen bij hun eerste stappen op de Belgische markt.

Waarom u deze bijeenkomst niet mag missen

 • Eerstelijns ondersteuning bij de eerste stappen op de Belgische markt.
 • Antwoorden op vragen over:
  - Kansen en investeringen in België
  - het oprichten van een onderneming in België
  - cultuurverschillen
  - het Belgische belastingsysteem, contracten enz. 
 • Hulp bij het vinden van zakenpartners (matchmaking) en potentiële afnemers (contacten, adressen).

Bekijk een impressie van Road2Belgium in 2015.

Aanmelden kan direct via de website van de KvK.