Innovation Challenge

  • 21 juni 2011

Op 21 juni 2011 vindt de Innovation Challenge plaats: een evenement dat ondernemers met een business idee concreet op weg helpt. Ondernemers die al een tijdje met een idee voor een nieuw product, dienst of bedrijf lopen, maar er nog niet aan toe zijn gekomen om dit idee in de praktijk te brengen, zijn van harte welkom. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met ABN AMRO, Kamer van Koophandel, Syntens en BViT.  

De Innovation challenge biedt een uitgelezen mogelijkheid om ook jouw idee verder te brengen. In één avond brengen verschillende experts ‘advies & ervaring uit de regio’ samen in een haalbaar businessmodel. Met hulp van deze experts doorloop je de verschillende stappen van idee-ontwikkeling. Aan het einde van de avond mag jij als ondernemer dit idee ook nog eens presenteren voor echte investeerders en financiers; wie weet welke kans zich ineens voordoet!

Innovation Challenge

Datum:             21.06.2011

Tijd:                  16.00 – 21.30 uur

Locatie:            Syntens, Laan van Ypenburg 90, Den Haag

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.
Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Voor meer informatie: Marjolijn Kooman, Marjolijn@bvit.net