The Story Behind: Uw verhaal 10 &17 mei

  • 10 mei 2011

Wat is het echte verhaal achter uw product helder en hoe leert u het helder te vertellen? Het is een moeilijke tijd voor ondernemers. Er is de laatste jaren veel veranderd, zowel bij de producent als bij de consument. De consument laat zich niet alles meer aanpraten en is steeds invloedrijker geworden. Hij wil serieus genomen worden en is op zoek naar echtheid, naar authenticiteit! Een product of een dienst alleen is daarom niet meer genoeg. Voor veel ondernemers wordt het steeds moeilijker om op de oude manier door te gaan. Ondernemers zullen moeten reageren op de nieuwe consument simpelweg om nieuwe kansen te creëren. De producent/ ondernemer zal verbinding moeten zoeken met de consument. Hij moet leren zijn verhaal te vertellen.

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de workshop ‘The Story Behind’. Deze workshop bestaat uit twee dagdelen. U krijgt vaardigheden aangereikt om uw verhaal, met andere woorden de identiteit van uw onderneming, te ontdekken, te formuleren en te visualiseren. U leert de juiste technieken om verbinding te maken met uw passie, uw visie, en uw droom om de eerste concrete stap te zetten in conceptontwikkeling.

Uniek
Achter ieder bedrijf, ieder product zit wel een verhaal verborgen. Een uniek verhaal dat u een onderscheidend vermogen kan bieden ten opzichte van uw concurrenten. Wat deze workshop uniek maakt is dat u met de aangereikte vaardigheden en technieken leert zèlf uw onderscheidend vermogen te benoemen en dus het echte verhaal achter uw product of dienst kunt gaan benutten. Het verhaal kan over herkomst of tradities gaan, over duurzaamheid of smaak, het kan een missie of een visie zijn maar het verhaal moet worden verteld. De methode maakt uw authentieke verhaal zichtbaar waardoor het mogelijk wordt om de ‘kiezende’ consument te bereiken.

De workshop zal worden gegeven door Judith Klute. Zij heeft een rijke ervaring als actrice, en theaterdocente. Daarnaast is zij sinds zes jaar ondernemer en creatief directeur van zoz concepts en heeft inmiddels veel concepten ontwikkeld en gevisualiseerd. “Het verhaal achter het product moet echt en authentiek zijn.” Judith Klute.

Wanneer: Ontbijtsessies op dinsdag 10 mei EN dinsdag 17 mei van 7.30 uur tot 11.30 uur.
Waar: Syntens kantoor Nieuwegein, Kelvinbaan 42, Nieuwegein.

DIRECT INSCHRIJVEN