Crowd & Cloud - Social Media Event, 23 juni Amsterdam

  • 23 juni 2011

Beste ondernemer,

Behoort u tot die 33% van ondernemers die gebruikmaakt van social media en dit doet met  een omzetdoelstelling in het achterhoofd?  En heeft u net als 60% van deze ondernemers uw doelstelling daadwerkelijk gerealiseerd en uw omzet met gemiddeld 12% zien toenemen? En heeft u social media toegepast op het gebied van relatiebeheer en personeelswerving en bijzonder goed gescoord?

...OF LUKT HET U NOG NIET GOED OM MET SOCIAL MEDIA RESULTAAT TE BEHALEN?

De juiste mix van middelen is het meest doeltreffend. Dit blijkt uit het EIM onderzoek van april 2011 ‘Mix & match, het gebruik van digitale media in het MKB’. Maar wat is de juiste mix voor uw onderneming?  Kom meer te weten hierover tijdens het evenement ‘Crowd & Cloud – Social Media Event’ in Amsterdam!

Crowd & Cloud

Datum:    23 juni 2011
Tijd:          13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie:   KvK Amsterdam,  De Ruyterkade 5,  vijfde etage, Europazaal

Op 23 juni aanstaande organiseren Syntens en de Kamer van Koophandel Amsterdam met hun regionale partners het evenement ‘Crowd & Cloud – Social Media’. Samenwerken en inspirerend verbinden zijn de centrale thema's deze middag.

Hoe kunt u sociale netwerken gebruiken om:
• Innovatief samen te werken?
• Uw zichtbaarheid te vergroten?
• Uw omzet te verhogen en kosten te besparen?
• Uw klanten te binden en uw partnerships te verstevigen?
• Zelf vernieuwende inzichten op te doen en te delen?

Deel uw ervaringen en doe nieuwe kennis(sen) op met minstens 80 collega-ondernemers en meld u direct aan.

Uw bijdrage: biedt een collega-ondernemer uw product en/of dienst en kennis aan om samen extra waarde te creëren. Breng uw product mee of vul ter plekke een voucher in waarop u kunt aangeven wat u beschikbaar stelt.  Wie kan delen, kan vermenigvuldigen!