Creative Company Conference: Connect for Business

  • 07 juni 2011

Met € 100,- korting naar de Creative Company Conference 2011!

Op 7 juni vindt in de Philharmonie in Haarlem de vierde editie van de Creative Company Conference plaats. Het jaarlijkse, internationale event waar professionals uit de creatieve industrie en het bedrijfsleven en overheid elkaar ontmoeten en spreken over creativiteit en innovatie in business. Het thema van de CCC 2011 is Connect! Syntens is partner van dit event en biedt klanten en relaties de mogelijkheid om met € 100,- korting kaarten te bestellen. Mis dit niet!

De ochtend gaat over connected zijn in de creatieve industrie. Welke competenties heeft een creatief bureau nodig en wat outsource je in de markt van vandaag en morgen. Wat zijn voorbeelden van netwerken als organisatiemodel, hoe organiseer je co-creation in de creatieve industrie en hoe ontwikkel je van marketing manager tot conversation manager?

In de middag staat connectivity en innovatief ondernemerschap centraal, met lessen van Techcrunch uit Silicon Valley en de emerging markten, de nieuwe crowdsourcing businessmodellen uit Amerika van Crowdsortium.org en de kijk op creatief ondernemerschap van venture capital investeerder Van den Ende & Deitmers. En last but not least: de voortrekker van de Creatieve Industrie in Nederland, Victor van der Chijs van OMA, onthult hoe hij zijn bureau internationaal groot heeft gemaakt en wat de modellen zijn waar creatieve bedrijven op kunnen groeien.

Rondom de lunch serveert de CCC niet alleen heerlijk eten, maar ook een menu van vijftien interactieve korte programma’s op de CCC Experience: van 1:1 brain picking met de CCC sprekers, Visual Jamming, Scan Business Modelling, Creative Idea Protection tot Website Clinics en veel meer.

Kijk hier voor het complete programma en reserveer je ticket met de kortingslink hieronder!

Relaties van Syntens ontvangen € 100,- korting, en betalen slechts € 295,- (i.p.v. € 395,-) voor een ticket door te boeken via deze link.