Workshop: Puur Presenteren

  • 10 juni 2011

In één dagdeel uw product authentiek en helder leren presenteren.
Consumenten hebben snel een oordeel klaar over een product. Vaak is er maar heel kort de tijd om te vertellen waarom uw product zo goed en lekker is. Het is dan ook van belang goed te weten wat u wilt vertellen. Maar ook dat u zich zeker voelt en overtuigend overkomt.

Meer dan 95% van de mensen voelt angst bij het houden van (korte) presentaties en vrijwel iedereen ziet er tegenop en voelt zich nerveus of onzeker. Iedereen kan leren om op een ontspannen en natuurlijke manier te presenteren en te spreken in het openbaar. Op een manier die bij u past en waar u zelfs van zal kunnen genieten.

De workshop Puur Presenteren is een methode waarin u de juiste vaardigheden worden aangereikt en aandacht wordt besteed aan onderliggende overtuigingen. In één dagdeel leert u technieken om verbinding te maken met uzelf en daardoor met uw publiek. Aspecten als oogcontact, een juiste ademhaling en lichaamshouding zijn essentieel. Daarnaast speelt ook mee hoe men op bewust of onbewust niveau een negatief beeld heeft over de eigen presentatie. Veronderstellingen die vaak niet kloppen en die voornamelijk angst en spanning opleveren.

Wat Puur Presenteren bijzonder maakt is dat u in deze training leert dat u zèlf de bron bent, dat u laat zien wie u bent. Pas dan kan er een verbinding ontstaan met het publiek. Dat maakt een presentatie persoonlijk, onderscheidend en oorspronkelijk en maakt dat u het publiek kunt raken. U ervaart dit bewustwordingsproces door eenvoudige oefeningen. Alles wat u nodig hebt voor een goede presentatie is potentieel al aanwezig in u zelf.

Deze workshop zal gegeven worden door Judith Klute. Zij heeft rijke ervaring als actrice, regisseuse en theaterdocente. Daarnaast is zij sinds zes jaar ondernemer en creatief directeur van zoz concepts en kent het belang van een goede presentatie. Een presentatie moet helder en authentiek zijn en de spreker en het publiek verbinden. Het is een ontmoeting. Judith heeft veel mensen begeleid en geholpen om met overtuigingskracht en zelfvertrouwen het publiek tegemoet te treden.

“Een goede presentatie is geen monoloog maar een dialoog tussen jou en het publiek, het is een ontmoeting.” Judith Klute

Gegevens workshop

Datum:    vrijdag 10 juni 2011
Van:         07:30 uur tot 12:00 uur, inclusief ontbijt
Locatie:   House of Food
Adres:      Westzijde 168-188 
                 1506 EK Zaandam NH 
Kosten:    € 50,00 per deelnemer
Plaatsen: beperkt beschikbaar                 DIRECT INSCHRIJVEN