'Durf te Vragen' sessie met thema: energie.

  • 15 juni 2011

Je maakt al een tijdje gebruik van het netwerk van LiveWIRE en volgt geregeld masterclasses. Je hebt inmiddels enthousiaste collega-ondernemers leren kennen die in dezelfde fase van ondernemen zitten als jijzelf. Maar nu bieden we je een nieuwe exclusieve mogelijkheid.  Wij brengen je in contact met een geheel nieuw netwerk. Het netwerk van bestuurders en managers van grote bedrijven. Durf jij kritische vragen bij hun neer te leggen?

Durf te Vragen sessie

Op woensdagmiddag 15 juni 2011 vindt op het hoofdkantoor van Royal Dutch Shell (Den Haag) de eerste Durf te Vragen sessie plaats. LiveWIRE wil graag regionale netwerken beter op elkaar aan laten sluiten. Van deze kans maak jij als LiveWIRE deelnemer natuurlijk gebruik! Regionale politici, ondernemers van midden- en grootbedrijven en technologische starters worden direct met elkaar verbonden. Een werkelijk unieke kans voor jou als ondernemer om in direct gesprek te gaan met managers en beleidsmakers!

Op woensdagmiddag 15 juni 2011 van 15.45 uur tot 18.00 uur vindt op het hoofdkantoor van Royal Dutch Shell de eerste ‘Durf te Vragen’ sessie plaats. Ditmaal rondom het thema Energie. Het gaat over kansen op de energiemarkt, nieuwe ontwikkelingen in het veld en technologieën in opkomst . Maar de verdere invulling staat vrij en jouw persoonlijke probleemstelling kan aan bod komen.

Grijp jij deze unieke kans om in contact te komen met een geheel nieuw netwerk?

Neem dan contact op met Raoul Rossou, via telefoonnummer 088 444 0 342 of raoul.rossou@syntens.nl

Let op: er is slechts ruimte voor vier ondernemers die actief zijn in de Energie-markt. 

Volgende bijeenkomsten

Voor de volgende bijeenkomsten zijn ook slechts 4 plaatsen per keer beschikbaar. Aanmelden voor een volgende sessies kan al wel! Geef daarbij duidelijk aan wat het thema/ de branche is waarover je ‘durft te vragen!’

Wij organiseren op regelmatige basis een Durf te Vragen sessie, waarbij deelnemers elkaar op een natuurlijke en laagdrempelige manier ontmoeten en leren kennen. Doel van de sessies is om ieders netwerk te verbreden en kennis en ervaring te delen. Hou de site in de gaten voor volgende bijeenkomsten en het bijbehorende thema.