Het Ondernemerscongres: de innovatieshow!

  • 16 juni 2011

Als ondernemer bent u iedere dag bezig om uw bedrijf succesvoller te maken. Wij helpen u daar graag bij. Daarom organiseert Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, dit jaar samen met TNO hét ondernemerscongres in uw regio: de innovatieshow! Hier kunt u in contact komen met andere ondernemers en u laten informeren over innovatievraagstukken die u als ondernemer bezighouden!

Het OndernemersCongres 2011

Op 16 juni 2011 vindt het OndernemersCongres plaats in het Chassé Theater Breda. Het programma is zeer indrukwekkend. Zo interviewt gastheer Jort Kelder diverse regionale topondernemers als Princess-oprichter Aad Ouborg (Ouborg Group) en Stef Kranendijk (DESSO Group). Brainagent René Boender geeft u praktische marketingtips en topcoach Marc Lammers spreekt over het verbeteren van prestaties. In de middag staat trendwatcher en futuroloog Richard Lamb voor u klaar om u te inspireren. Want zonder inspiratie geen innovatie! Tijdens deze InnovatieShow laat hij u kennismaken met ondernemers uit uw regio die dankzij innovatie zeer succesvol zijn.

Inspiratie + Innovatie = Impact!

Inspiratie: What TO DO?


Innovatie

Kansen voor ondernemend Nederland.
Hoe Trends vertalen naar kansen.
Samen innoveren / Nieuwe verbindingen / Samenwerken op basis van specialisatie.

Impact

Kansen omzetten naar concrete innovaties.
Impact van technologie als ‘enabler’.
Het commercialiseren van innovaties.

Bij voorgaande edities is gebleken dat er veel animo is voor de inspiratiesessies. Wij adviseren u zich zo spoedig mogelijk in te schrijven zodat u zeker bent van een plek! Voor het totale programma en inschrijven: http://www.ondernemerscongres.nl/

Als u als klant van ons een relatiecode heeft ontvangen dan kunt u gratis aan dit congres deelnemen.

Graag tot ziens tijdens een van onze InnovatieShows!

Andere Data & Locaties

  • Rotterdam 21-06
  • Nieuwegein 22-09
  • Groningen 05-10
  • Groningen 06-10
  • Amsterdam 25-10
  • Amsterdam 26-10
  • Eindhoven 10-11