Vrouwenconferentie Groeien Gewoon Doen

  • 09 juni 2011

Ambitieuze vrouwelijke groeiondernemers komen samen

“Vrouwelijke ondernemers hebben een heilig vuur dat niet te blussen is,” stelt Annemarie van Gaal die optreedt als dagvoorzitter op de exclusieve conferentie Vrouwelijke Groeiers die wordt georganiseerd door Porth4Growth en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers.

Meer dan de helft van het aantal vrouwelijke ondernemers heeft groeiambities. Deze ambitieuze groep van vrouwen komt op 9 juni 2011 bij elkaar om met collega-ondernemers te sparren over wat je kunt doen om beter en sneller groei te realiseren. Annemarie van Gaal (informal investor en bekend van tv) is dé blikvanger van de dag naast minister Maxime Verhagen die zijn visie geeft op groei.

“Vrouwen zijn misschien zelfs verstandiger in hun keuzes en de ambitie om te groeien en de markt te veroveren is minstens even groot als bij mannen”, stelt Marije Hovestad, innovatieadviseur bij Syntens. Zij is samen met Syntens-collega Juully Ruyters betrokken bij GroeiAmbities aan het IJ waarin vrouwelijke ondernemers geregeld bijeen komen. “Dit event is een mooi resultaat van Port4Growth en Syntens. Het is een exclusieve bijeenkomst voor ondernemers met concrete groeiambities.”  

Topsprekers

Maxime Verhagen - Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie vindt economische groei en snelle groeiers een topprioriteit en deelt graag zijn visie.
Annemarie van Gaal - informal investor en bekend van tv, heeft ervaring in zaken doen met grote klanten en weet hoe groei kan worden gefinancierd. Zij treedt niet alleen op als dagvoorzitter maar geeft bovendien een workshop ondernemerslessen en financiering.
Carl van de Velde, zelf een succesvol ondernemer met drie bedrijven, geeft een masterclass Groei met succes! Inspiratie, hoe kom je over, focus, wat zijn concrete punten die je op orde moet hebben. Zet je doel om in werkelijkheid.
Marlies van Wijhe - De winnaar van de Prix Veuve Clicquot - Zakenvrouw van het Jaar 2010 inspireert u met haar eigen persoonlijke ondernemersverhaal.
Joop de Jong - Ondernemer en oprichter van het platform voor groeiondernemers geeft een aantal praktische antwoorden op de vraag wat u moet doen om beter en sneller te groeien. 
 
Het is een exclusieve bijeenkomst voor ondernemers met concrete groeiambities. Ervaren ondernemers van grotere bedrijven die al langer bestaan (groter dan €500.000 omzet) komen hier samen. U ervaart energie en inspiratie om persoonlijk en als bedrijf de volgende groeistap te maken.

De conferentie wordt georganiseerd door het Ministerie van EL&I in samenwerking met Port4Growth en Syntens.

Locatie, tijden en kosten

De conferentie vindt plaats bij het Ministerie van EL&I, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag.
Ontvangst 11.30 uur – 12.15 uur. Officiële opening door Minister Maxime Verhagen om 12.15 uur. Afsluiting om 18.00 uur. Klik voor het volledig dagprogramma hier.
Aan het event zijn geen kosten verbonden. Wel geldt een no-show policy: men kan zich uiterlijk 48 uur van te voren kosteloos afmelden, daarna is men verplicht een bijdrage te betalen van €250,- exclusief BTW.

U kunt nog deelnemen aan dit bijzondere evenement.  Inschrijven kan via: www.port4growth.nl/pagina/aanmelden-vrouwenconferentie

Meer informatie kunt u aanvragen bij Syntens Innovatieadviseur Marije Hovestad, telefoon 088 444 0 285 of e-mail marije.hovestad@syntens.nl en via www.port4growth.nl/pagina/vrouwenconferentie 

Annemarie van Gaal gaf onlangs een sprekend interview over Vrouwelijke Groeiers. Dit interview kunt u hier alvast lezen.