Hands on Masterclass voor ambitieuze ontwerpers!

  • 25 augustus 2011

Ontwerpersmasterclass

"Eigen Productontwerp Succesvol op de Markt Brengen, een hands on masterclass voor ambitieuze ontwerpers." Leer in 1 middag aan de hand van diverse scenario's de beste route naar de markt voor uw productontwerp. U bent een succesvolle ontwerper die meestal ontwerpt in opdracht van anderen. Maar nu hebt u een eigen ontwerp dat u graag zelf op de markt wilt brengen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Gaat u alles zelf doen of uitbesteden? Hoe financiert u het? Wat zijn uw rechten?

Op deze vragen en meer gaat de masterclass in. Na afloop heeft u voldoende bagage om keuzes te kunnen maken voor de volgende stap op weg naar een succesvolle marktintroductie.

Programma

Het volledige programma bestaat uit drie stappen. Elke deelnemer krijgt eerst een intake gesprek met een Syntensadviseur. Hierin worden uw persoonlijke mogelijkheden in kaart gebracht. Hierdoor komt u extra beslagen ten ijs op de masterclass. Na afloop van de masterclass wordt u begeleid in het in de praktijk brengen van de kennis.
Tijdens de masterclass komen ondernemers aan het woord die met succes een eigen product op de markt hebben gebracht. Zij zullen openhartig vertellen over de keuzes die ze hebben gemaakt en de voorwaarden voor succes. Daarbij komen diverse scenario’s aan bod met betrekking tot productie, distributie en verkoop van het product. Ook komen experts aan het woord om u bij te praten over de mogelijkheden die u hebt, bijvoorbeeld financiering, verdienmodellen, licentieconstructies etc. Tenslotte gaat u aan de slag met uw eigen case zodat u de deur uit gaat met een concreet plan.

Voor wie is deze workshop?

Voor ondernemende productontwerpers met een eigen bedrijf, die een of meer eigen ontwerpen hebben waar ze een commercieel succes van willen maken. Dit kunnen uiteenlopende producten zijn, zoals meubels, gebruiksvoorwerpen, woonaccessoires, speelgoed, sieraden etc.

Kosten

De kosten voor het volledige programma bedragen € 50,- euro.

Resultaat

Deelnemers gaan naar huis met concrete bagage om de voor hun product beste route te kiezen. Daarbij worden nuttige contacten opgedaan om in een later stadium informatie in te winnen, en is er gedurende het hele traject een Syntens adviseur beschikbaar om met u mee te denken.

Datum & Locatie

Donderdag 25 augustus 2011, van 13.30 tot 17.00 bij De Machinist (Willem Buytewechstraat 45 - 3024 BK Rotterdam). Meer informatie? Neem gerust contact op met Paulien Roovers (088-4440291) of Arianne Bijma (088-4440017).

Schrijf je HIER vandaag nog in voor deze unieke Masterclass!