LiveWIRE: Durf te vragen! sessie

  • 24 augustus 2011

Exclusieve kans voor LiveWIRE deelnemers: Durf te vragen!

Op woensdagmiddag 24 augustus 2011 vindt de tweede Durf te Vragen sessie in regio West plaats. Je maakt als LiveWIRE-deelnemer al een tijdje gebruik van het praktische netwerk van LiveWIRE en volgt geregeld masterclasses. Je hebt inmiddels collega-ondernemers leren kennen die in dezelfde fase van ondernemen zitten als jijzelf. Maar nu bieden we je deze exclusieve mogelijkheid. Wij brengen je in contact met een heel nieuw netwerk. Het netwerk van bestuurders en managers van grote bedrijven aan wie jij je vragen kunt voorleggen!

Regionale politici, ondernemers van midden- en grootbedrijven en technologische starters worden direct met elkaar verbonden. Een werkelijk unieke kans voor ondernemers om in gesprek te gaan met managers en beleidsmakers.

Thema: Globalisering

Op woensdagmiddag 24 augustus 2011 van 15.30 uur tot 18.30 uur vindt op het strand van Scheveninigen de tweede ‘Durf te Vragen’ sessie plaats van regio West. Ditmaal rondom het thema 'Globalisering'. Het gaat over kansen door groter, en buiten bestaande grenzen, te denken en te (willen) ondernemen. Maar alles kan besproken worden en jouw persoonlijke probleemstelling kan aan bod komen.

Doe nieuwe inzichten op zodat daar voor jou persoonlijk interessante nieuwe verbindingen uit ontstaan. Grijp jij deze unieke kans om in contact te komen met een geheel nieuw netwerk? Neem dan contact op met Raoul Rossou, via telefoonnummer 06 3331 6391 of raoul.rossou@syntens.nl.

Let op: er is per sessie slechts ruimte voor vier LiveWIRE ondernemers (techno-starters), 4 succesvolle, ervaren ondernemers en 4 beleidmakers.

Schrijf je hier in voor deze bijeenkomst!

 

Wij organiseren op regelmatige basis een Durf te Vragen sessie, waarbij deelnemers elkaar op een natuurlijke en laagdrempelige manier ontmoeten en leren kennen. Voor de bijeenkomsten hierna zijn ook slechts 4 plaatsen per keer beschikbaar. Aanmelden voor een volgende sessie kan al wel door een mail te sturen naar Raoul Rossou (raoul.rossou@syntens.nl)! Geef daarbij duidelijk aan wat het thema/ de branche is waarover je ‘durft te vragen!’

Houdt de Livewire website in de gaten (www.livewire.nl) voor de volgende bijeenkomst en het bijbehorende thema.