NEVAT T&U Manifestatie: 'zonder maakindustrie geen kenniseconomie!'

  • 12 oktober 2011

T&U Manifestatie 2011: 'Zonder maakindustrie geen kenniseconomie!'

De nederlandse maakindustrie excelleert in complexe machine- en apparatenbouw. Of het nu gaat om semicon, medisch, automotive, energie of agro- en food, in elke markt zijn succesvolle voorbeelden van nederlandse makelij te vinden die wereldwijd tot de top behoren.

Dit succes is niet alleen te danken aan de hightech kennis, die nodig is om deze equipment te bedenken. Minstens zo belangrijk is het hoogwaardige toelevernetwerk dat in staat is deze machines, tot op het laatste essentiële onderdeel, ook daadwerkelijk vakkundig te maken. Steeds meer buitenlandse uitbesteders maken hier gebruik van.

Thema

Op woensdagmiddag 12 oktober 2010 vindt voor de twaalfde keer de NEVAT T&U Manifestatie (Toeleveren & Uitbesteden) plaats in Papendal in Arnhem. Thema dit jaar is: “De kracht van het Nederlandse toelevernetwerk”. Door op de manifestatie IP-eigenaren, kennisinstellingen, investeerders, marktpartijen en toeleveranciers bij elkaar te brengen, wil men met deze dag een bijdrage leveren om nieuwe kansrijke producten en equipment zo snel mogelijk naar de markt te brengen. Dit gebeurt middels een congres, en middels een innovatiemarkt waarbij kansrijke innovaties getoond zullen worden.

Innovatiemarkt

Voor de Innovatiemarkt is NEVAT nog op zoek naar kansrijke ideeën voor nieuwe producten en equipment. Vooral interessant zijn oplossingen voor groeimarkten, zoals medisch, energie (zon, wind, water, biomassa enz), hightech equipmentbouw, agro- en food, mobiliteit en veiligheid.

De innovatiemarkt is bestemd voor bedrijven met een eigen R&D afdeling, start ups, kennisinstellingen en researchcentra die demo’s kunnen tonen. Het doel is deze kennis (IP) in contact te brengen met marktpartijen en de rest van de keten die nodig is om de innovatie snel naar de markt te kunnen brengen: investeerders, producenten, toeleveranciers.

Aanmelden, of meer weten?

Voor het actuele programma, sponsormogelijkheden, reserveren van een stand op de innovatiemarkt of aanmelding als deelnemer (met vroegboekkorting), kijk op:

www.tenumanifestatie.nl  Of bel voor meer informatie met neVat: 079 - 3531300