Workshop: Innoveren door... social media

  • 06 september 2011

Steeds meer ondernemers zien de waarde van sociale media in. Ze weten alleen niet goed hoe te beginnen en hoe ze strategisch ingezet kunnen worden. Reden genoeg voor Cybersoek om samen met het innovatienetwerk Syntens de bijeenkomst ‘innoveren door sociale media’ te organiseren.

De boodschap is duidelijk: ‘Laat online geen kansen liggen!’. Tijdens deze workshop krijgen deelnemers een introductie over sociale media en wordt er meer diepgaand op de fenomenen LinkedIn en Twitter ingegaan. Op vragen als ‘wat levert het me op?', 'kost het niet te veel tijd?' en 'waar kan ik mijn doelgroep vinden?’ wordt door Jan Huisers, innovatieadviseur bij Syntens, uitgebreid antwoord gegeven.

Probeer wat bij jouw bedrijf past

Deelnemers aan de workshop ontvangen het werkboek van Syntens ‘Ondernemen met sociale netwerken.’ De makers van het boek, Sandra Brandenburg en Hessel van Oorschot van Punda Milia, zelf MKB-ondernemers, hebben het boek bewust laagdrempelig opgezet. “Onze boodschap is: geef sociale media een kans, probeer het uit en bepaal wat bij jou en je bedrijf past”, licht Brandenburg toe. “Met praktische uitleg, voorbeelden en stappenplannen kunnen ondernemers uiteindelijk heel concreet de juiste strategische en tactische keuzes maken.”

Locatie & details

Lokatie: Cybersoek, Timorplein 22, Amsterdam. Tijdstip: 18-20 uur, inloop vanaf 17.45 uur

Kosten en aanmelden

Deelname is kosteloos. Wel vragen we je om je aan te melden door een mail te sturen naar heleen@cybersoek.nl. Zonder tegenbericht bent u van harte welkom: er worden geen ontvangstbevestigingen gestuurd.