Workshop: slimmer digitaal werken!

  • 13 september 2011

Wanneer u als MKB-ondernemer slim digitaal netwerkt met andere schakels uit de keten van partijen, bent u niet langer het sluitstuk naar de afnemer, maar wordt u koploper in de branche. De combinatie van minder orderfouten, tijdige levering, rijkere productinformatie en betere aansluiting van het assortiment op de specifieke klantbehoeften, vergroot de tevredenheid van uw klanten.

Laat u in deze workshop samen met collega-ondernemers gedurende een dagdeel inspireren aan de hand van 49 voorbeelden voor het interactief zakendoen. U ontdekt hoe u met ICT-middelen meerwaarde kunt crëeeren voor uw klanten en zo uw concurrentiepositie kunt versterken. Het resultaat: u gaat naar huis met concrete voorbeelden en een lijst van oplossingen die voor uw situatie van toepassing zijn en waarmee u direct resultaat behaalt.

Aan de hand van 49 praktijkvoorbeelden, brengt Syntens zijn ervaringen samen in het stalenboek dat u bij aanvang van de workshop ontvangt. Dit "stalenboek" kunt u vergelijken met een staalkaartenboek voor woninginrichting: niet alle stalen passen bij uw situatie of voorkeur, maar een selectie ervan zeker wel. Hierop borduurt u verder of voert u een aantal acties direct in. Onze innovatieve adviseurs helpen u graag verder om uw kersverse plan(nen) meer verdieping te geven en deze in de praktijk te brengen.

Locatie & details

Syntens, buitenop 8e, Roermond. 13 September van 09:00 tot 12:30.

Aanmelden? Dat kan HIER!