Ontwerperskring Amsterdam - Nieuwe markt, nieuwe business

  • 20 september 2011

Heeft u een ontwerpbureau en wilt u bouwen aan nieuwe business in een voor u nieuwe markt? Dat kan met de ontwerperskring Nieuwe Markt, Nieuwe Business.
 
'Uw collega-ondernemers zijn uw beste adviseurs.' In lijn met deze gedachte starten Syntens en de BNO onder de noemer 'Nieuwe markt, nieuwe business' met een Ontwerperskring in Amsterdam.

In een groep van 7 tot maximaal 10 ontwerpers volgt u 4 bijeenkomsten van 3 uur. In een vertrouwelijke en informele setting werkt u aan een concrete aanpak om meer opdrachten uit een specifieke markt te halen, en deelt u knelpunten en ervaringen met uw collega-ondernemers. Twee adviseures van Syntens begeleiden de groep en dragen oefeningen aan. Aan bod komen strategie, marketing en verkoop, en tenminste één bijeenkomst heeft gastsprekers op het programma.

Resultaat

Na elke bijeenkomst gaat u naar huis met praktische tips en adviezen om uw diensten en/of producten op een nieuwe markt te positioneren en verkopen. 
U leert van uw tussentijdse resultaten en die van de andere ondernemers.
U ontwikkelt een waardevol netwerk van ondernemers.

Voor wie?

U hebt een voor uw nieuwe markt op het oog die u actief wilt benaderen. 
Uw onderneming bestaat uit minimaal 2,0 fte.
U bent ondernemer en hebt een ontwerp-/designbureau of fotostudio.
U hebt de ambitie om uw bureau te laten groeien.

Investering

U committeert zich aan 4 bijeenkomsten en de acties die hier uit voortkomen.
De kosten bedragen € 168,75 voor deelname (BNO-leden betalen € 125,-).
Dit is inclusief het praktische boek 'Marketing en acquisitie voor ontwerpers'. 
De kosten zijn vrijgesteld van BTW.
U kunt zich inschrijven via de aanmeldknop. Na de inschrijving neemt de trainer contact op voor een intake. Bij het samenstellen van de groep wordt rekening gehouden met mogelijke concurrentie.

De eerste bijeenkomst in Amsterdam start op 20 september 2011. Op deze bijeenkomst worden de drie vervolgdata vastgesteld. Deze zullen circa driewekelijks plaatsvinden.

Meer informatie via Paulien Roovers paulien.roovers@syntens.nl T 088 - 444 0 291, Parmila Khubsing parmila@bno.nl T 020 - 624 47 48.

Aanmelden kan via http://www.aanmelder.nl/ontwerperskringamsterdam/subscribe