Masterclass Sensornetwerken 27 oktober!

  • 27 oktober 2011

We staan aan het begin van een tijdperk waarin intelligente sensornetwerken gaan zorgen voor ongekende mogelijkheden. Sensoren zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Al veel bedrijven passen sensortechnologie toe in producten, diensten en processen. Intelligente sensornetwerken bieden revolutionaire kansen. Toepassingen zijn uiteenlopend. Sensoren worden ingezet ter beveiliging van goederen en groepen mensen en in slimme zorgconcepten, in efficiëntere productieprocessen en volledig nieuwe intelligente producten; de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Nieuwe mogelijkheden ontdekken

Wilt u op een ongedwongen manier verkennen hoe u intelligente sensornetwerken kunt toepassen in uw eigen bedrijf? Dan ontvangen TNO en Syntens Innovatiecentrum u graag op 27 oktober 2011 in het Innovatiehuis van Syntens te Nieuwegein. Samen met 24 collega ondernemers gaat u de wereld van sensornetwerken verkennen. In een paar uur weet u wat de ‘stand der techniek’ is en waar voor uw bedrijf de grootste kansen liggen.

Is deze masterclass voor u?

Bent u verantwoordelijk voor nieuwe producten en processen en wilt u extra inspelen op onbenutte klantwensen? Wilt u uw toegevoegde waarde verhogen en nieuwe toepassingen ontdekken voor uw eigen onderneming? En heeft uw bedrijf meer dan vijf medewerkers? Schrijf u dan direct in!

Wat levert deelname u op?

  • Unieke en inspirerende workshops over de toepassing van intelligente sensornetwerken
  • Verhalen uit de praktijk van collega-ondernemers
  • Concrete kansen voor uw eigen onderneming
  • Individuele begeleiding bij het oppakken van kansen die de inzet van sensornetwerken u biedt

Locatie, programma en aanmelden:

Syntens Innovatiehuis (Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein). Direct aanmelden en het volledige programma vindt u HIER. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er wordt voor een hapje en drankje gezorgd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Ruud Meijvogel (088 - 444 0 244) en Corina den Besten (088 - 444 0 060) van Syntens Innovatiecentrum of bij TNO: Martin van Rijn (088 -8664031).