Seminar zorgondernemer centraal: thema Slimmer Zorgen!

  • 15 november 2011

We leven in nieuwe tijden. Onze zorg komt in nieuw vaarwater. Dat vraagt van uw organisatie: Slimmer Zorgen en op slimme manieren zorg verlenen. Met lean, met social media en nieuwe technologieën. Maar dat niet alleen. Nieuwe tijden vragen om nieuw leiderschap. Sterker nog, hier begint het mee. Wilt u een ongekend krachtige impuls geven aan zowel de mens als aan de middelen van uw organisatie?

Op 15 november organiseert Syntens het congres ‘Slimmer Zorgen’ voor vernieuwende ondernemers, managers en bestuurders in de zorg. U gaat uw grenzen verleggen, maakt nieuwe verbindingen met nieuwe mensen en doet nieuwe ideeën op.

Keynote speaker Coen van Veenendaal, initiator van Alpe D’HuZes, vertelt bevlogen hoe hij iets wat onmogelijk leek mogelijk maakt ,door grenzen te verleggen en door steeds nieuwe verbindingen aan te gaan. Zijn ervaring geeft een nieuw perspectief op leiderschap en succes, is prikkelend, vernieuwend en zeer inspirerend.

Locatie en aanmelden

De locatie - De Hogewey - staat symbool voor een nieuwe manier van zorgverlenen. Een inspirerende omgeving voor zorgondernemers en -verleners. Een zeer hoge cliënt- en medewerkerstevredenheid bevestigen dit succes.

Daarnaast wordt u geïnspireerd door scherpe workshops over het concept van de Hogerwey, lean, social media en technologische vernieuwingen voor de zorg.

Aanmelden? Klik hier!