LiveWIRE Award

LiveWIRE Award

Meet je met de beste jonge innovatieve LiveWIRE deelnemers en win de hoofdprijs van € 20.000,-

De Shell LiveWIRE Award is een onderdeel van het gehele LiveWIRE traject. In deze exclusieve wedstrijd meten innovatieve LiveWIRE deelnemers zich met elkaar. Zij worden beoordeeld op innovatie, ondernemingsplan en de groeipotentie van hun onderneming. Lees alles over de Award 2015 op onze Get Wired Awardpagina

Per jaar worden uit alle LiveWIRE-deelnemers tot en met 35 jaar oud, 13 kandidaten geselecteerd. In de finale bepaalt de jury wie de hoofdprijs van € 20.000,- wint, in 2014 was de winnaar van de publieksprijs Netics en de juryprijs ging naar LG Sound. Ook in 2015 was het weer een spannende strijd. Wederom met een jury die de hoofdprijs van € 20.000,- uitreikte en een publieksprijs van € 5.000,- .

Finale op 3 december: de winnaars
13 oktober was de halve finale bij Shell in Rijswijk, waar de 4 finalisten bekend werden gemaakt: KonneKt, Robot Care Systems, EXO-L en Skytree.

De grote finale was op 3 december in B. Amsterdam. De LiveWIRE juryprijs is gewonnen door Robot Care Systems. De publieksprijs werd gewonnen door Konnekt.

Digitaal magazine
Alle kandidaten worden uitgebreid geportretteerd in ons digitale LiveWIRE-magazine. Lees de persoonlijke en inspirerende interviews over de mensen achter deze 13 innovatieve bedrijven.

image description