Over livewire

LiveWIRE netwerk

Specifieke kennis & nieuwe contacten

LiveWIRE, het internationale Shell-programma dat jonge innovatieve ondernemers ondersteunt bij de ontwikkeling van hun bedrijf, begeleidt jaarlijks ruim 600 ondernemers. Wereldwijd heeft het programma aan ruim 1,5 miljoen ondernemers verspreidt over 14 landen haar diensten geleverd. De ondersteuning van ondernemers wordt in Nederland verzorgd door de Kamer van Koophandel en bestaat uit begeleiding, het bieden van een netwerk en het aanbieden van masterclasses. In totaal hebben sinds de oprichting van het programma in 1982 al meer dan 9 miljoen jonge ondernemers contact gehad met LiveWIRE-programma's op internationaal niveau.

Met het bieden van begeleiding en een professioneel netwerk vergroot LiveWIRE de weerbaarheid en de kans op succes voor jonge innovatieve ondernemers. Een van de manieren om dit te doen is door een goed netwerk te bieden, onder andere door de inzet van social media. 14 landen worden middels het LiveWIRE netwerk actief met elkaar verbonden. Meer dan 130.000 jonge ondernemers nemen deel aan het LiveWIRE online sociaal netwerk.

Via LinkedIn en Twitter is het mogelijk om rechtstreeks vragen te stellen aan @LiveWIRENL en om in contact te komen met andere LiveWIRE-ondernemers. Tijdens Masterclasses ontmoet je ondernemers die net als jij innovatieve starter zijn. Het netwerk van de Kamer van Koophandel is bovendien voor jou beschikbaar. Vraag je adviseur naar specifieke kennis en doe nieuwe contacten op bij beleidsmakers, managers, kennisinstituten en collega-ondernemers.

image description