Crossover xtra

  • 05 januari 2015
  • -Reacties

Crossovers, het ontstaan van contacten tussen verschillende sectoren, leidt tot vernieuwing en innovatie. De huidige tijd vraagt om nieuwe vormen van samenwerking over sectoren heen.

De Kamer van Koophandel heeft kennis en kennissen in alle relevante sectoren van het Nederlands bedrijfsleven, waaronder de 9 topsectoren. Daardoor kan de KvK als partij het gat tussen verschillende sectoren overbruggen om door succesvolle crossovers innovatie te laten ontstaan.

De creatieve industrie is de aangewezen partij om waarde toe te voegen aan andere sectoren. De sector omvat veel kleine bedrijven, is flexibel en heeft innoveren tot core business gemaakt, oa door te experimenteren met nieuwe business modellen en samenwerkingen. 'Omdenken', daar zijn ontwerpers meester in. Denken vanuit de klant is een tweede natuur. Het maakt ze soms lastig, maar vooral vindingrijk. En dat kunnen ondernemers in andere sectoren goed gebruiken bij het tackelen van hun eigen uitdagingen of maatschappelijke en economische vraagstukken. Verbreed uw horizon en ontmoet ondernemers uit andere sectoren. Kom naar de Mix&Match Monday bijeenkomsten bij de Kamer van Koophandel. Lees meer over Mix&Match

Tags: